ANGLIA:

Manchester City: A klub ajánlatot tesz az Everton védője, John Stones megszerzéséért. A 22 éves angol válogatott védő 50 millió fontba kerülhet, a City hajlandó lenne ekkora összeget áldozni rá. (ESPN)

Manchester United: Egyre közelebb kerülnek korábbi játékosuk, Paul Pogba megszerzéséhez, a francia középpályás már rábólintott a heti 300 ezer fontos fizetést garantáló szerződésajánlatra. Mourinho legújabb igazolása 120 millió euróért érkezhet. (Sky Sports)

Arsenal: A Lille védőjével erősíthetnek az ágyúsok, a Monaco által is kinézett Sidibé érkezhet Londonba. (Sky Sports)

Tottenham Spurs: A londoni csapat hajlandó kifizetni a kért 17 millió fontot Vincent Janssenért, az AZ Alkmaar támadójáért, így a holland támadó minden bizonnyal Pocchettino csapatában folytatja (Daily Mail)

 

SPANYOLORSZÁG:

Barcelona: A katalán csapat beszállhat a versenybe Lucas Digne átigazolásáért. A PSG fiatal balhátvédjét többek között a Liverpool és a játékost az előző szezonban kölcsönben foglalkoztató AS Roma is szívesen látná. (TalkSport)
 
Atlético Madrid: Portugál támadóval erősítettek, a 19 éves Diogo Jota érkezése immár hivatalossá vált. (L’Equipe)

 

OLASZORSZÁG:

Juventus: A zebrák mentőövet dobnának Nemanja Maticnak. A szerb középpályás lehet az egyik nagy vesztese Antonio Conte érkezésének, könnyedén létszámfelettivé válhat. Ezt használná ki a torinói csapat, 17 millió euróért vinnék a londoniak motorját. (Mirror)

Internazionale: Távozhat Davide Santon, a védővel kapcsolatban előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, a Sunderland szerezheti meg. A játékosnak nem lenne idegen az angol bajnokság, hiszen korábban 4 évig játszott Newcastle-ben. (Gianluca Di Marzio)

Milan: Az olasz klub nagy dobásra készül, és könnyen lehet, hogy elhappolja a Liverpool orra elől a Dinamo Zagreb játékosát. Marko Pjaca 21 millió fontba kerülhet a Milannak, a horvát klub már rá is bólintott az összegre. (TalkSport)

 

NÉMETORSZÁG:

Dortmund: Neven Subotic a klub engedélyével hiányzott az edzésről, a védő leendő csapatával tárgyal. A rutinos játékos 6.5 millió euró ellenében válthat, a hírek szerint a Stoke és a Sunderland is örömmel látná. (Daily Mail) Érkező is lehet a sárga-feketéknél, a MU-hoz távazo Mkhitarjan helyére a wolfsburgi André Schürrlét nézték ki, azonban könnyen lehet, hogy az üzlet az átigazolási időszak utolsó pillanatáig elhúzódik. (Gianluca Di Marzio)