Bár a Palermo 4-1-es vereséget szenvedett a Juventustól a legutóbbi fordulóban, az egyaránt kezdő Sallai Roland és Balogh Norbert meggyőző teljesítményt nyújtott, amivel Diego Lopez vezetőedző is elégedett volt. A tréner az összecsapás után mindkét magyar teljesítményét dicsérte. Sallai a Digi Sport Reggeli Start műsorában mesélt élményeiről.

– Nagyon vártam, hogy újra játszhassak. Sérülés miatt négy hetet nem is mehettem pályára, csak külön dolgoztam. Szerencsére sikerült a Juventus ellen szerepelnem, hatalmas élmény volt, a játék is jól ment, aminek nagyon örülök. Bevallom, kicsit meg voltam szeppenve, de ez a stressz a meccs kezdetével eltűnt, élveztem a játékot, fantasztikus érzés volt. Jelenleg 80-90 százalékos vagyok, de dolgozom tovább, hogy elérjem a 100 százalékot. Az edzőm eddig nem látott játszani a sérülésem miatt, most megkaptam a lehetőséget, szerencsére sikerült élni vele, remélem, a következő fordulóban is ott lehetek a pályán.

 

Sallai azt is elárulta, hogy magyar csapattársával kicsit variáltak a taktikán, ezért Sallai került a bal-, Balogh pedig a jobboldalra.

– A legelején úgy kezdtem, hogy jobb oldalt játszok, az edző is azt szerette volna, de Norbival megbeszéltük, hogy megcseréljük. Jól sült el, mindkettőnknek jól ment a játék. Régebben irányító középpályásként, a pálya közepén szerepeltem, de ez az új pozíció is nagyon tetszik.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}A fiatal szélső is nagy dolognak tartja, hogy két magyar labdarúgó is kezdő lehetett egy Serie A-csapatban.

– A meccs elején beszéltük, hogy ilyen még nem volt. Nagyon örültünk, mindketten azon voltunk, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy idevalók vagyunk és helyt tudunk állni egy ilyen erős bajnokságban is.