SERIE A

Rengeteg helyzetet alakítottak ki a csapatok az Internazionale-Lazio olasz bajnoki rangadón. A rómaiak kis híján 11-eshez is jutottak, Immobile lövése után ugyanis Skriniar kezét találta el a labda. A játékvezető először a büntetőpontra mutatott, de ezután visszanézte az esetet, és úgy ítélte meg, hogy vétlen volt a kezezés. Ez egyébként így is volt, a játékosnak a sarkáról pattant a kezére a labda.

A Lazio így is előnybe kerülhetett volna, ám Felipe Anderson az Immobilétől visszakapott labdát óriási ziccerben mellé lőtte. A hajrában mindkét együttes rohamozott a győzelemért, de nem született gól az igen eseménydús összecsapáson (0-0).

A délutáni olasz meccsek összefoglalóiért kattints!

TABELLA: ÍGY ÁLL A SERIE A

PREMIER LEAGUE

Rémisztően indult a MU számára a Southampton elleni bajnoki, ugyanis Romelu Lukaku súlyosnak tűnő sérülést szenvedett a 14. percben. A támadó percekig feküdt a gyepen, ápolták, majd oxigénmaszkban és hordágyon vitték le, természetesen azonnal lecserélték.

A találkozón a MU akarata érvényesült, amely többet birtokolta a labdát és többet is lőtt kapura, de nem sikerült eredményesnek lennie, igaz, gólt sem kapott. Az összecsapás így 0-0-val zárult. A manchesterieknek ez volt zsinórban a harmadik ikszük a bajnokságban.

A délutáni angol meccsek összefoglalóiért kattints!

TABELLA: ÍGY ÁLL A PL