– A vasárnapi edzés előtt értesültünk Jesse távozásáról, és mindannyian csalódottak voltunk, mert rajtunk, mint csapaton is múlott, hogy nem értük el az eredményeket. Ebben a helyzetben együtt vagyunk. Most csapatként, játékosokként kell reagálnunk, és a karácsonyig hátralévő négy mérkőzésen hoznunk kell a szükséges eredményeket – nyilatkozott Gulácsi a City elleni találkozó előtti sajtóeseményen Jesse Marsch vezetőedző távozásáról.

A magyar kapust az angol klub elleni előző Bajnokok Ligája-meccsről is kérdezték, amikor is 6-3-ra nyert a City.

– Az első találkozó a “vad meccsek” egyike volt. Nem játszottunk rosszul, de fontos pillanatokban kaptunk gólokat. A City egy kiváló csapat, és minden teret jól használnak ki. Kedden tennünk kell azért, hogy kompaktabbak legyünk és jobban védekezzünk. Előrefelé megvan a minőségünk – ezt már az első mérkőzésen is megmutattuk. Ha mindezeket sikerül megvalósítanunk, akkor kvalifikálhatjuk magunkat az Európa Ligába – zárta Gulácsi.

A kedden 18:45-kor kezdődő találkozón a Leipzignek “mindössze” annyit kell tennie az EL-ért, hogy legalább ugyanannyi pontot szerez, mint a Paris Saint-Germain vendégeként szereplő Brugge. Gulácsi mellett Szoboszlai Dominik szintén a keret tagja, míg Willi Orbán továbbra is karanténban van.

Leipzig: Lőw Zsoltot is bedobta a német sajtó Marsch lehetséges utódjaként