Egy hónapja, a Bundesliga rajtja előtt Dárdai Pál korai menesztését jósolták (újra) Németországban, a latolgatások szerint a Hertha szakvezetője azon három edző között volt, akiket az elsők között távolíthatnak el állásukból.

Akárcsak az előző idényben, ezúttal sem jött be a “vészmadárkodás” a berlini trénerrel kapcsolatban. A Hertha három sikerrel kezdte a bajnoki szezont (erre rajta kívül csak a listavezető Bayern volt képes az egész mezőnyben), Dárdai kispadja és állása pedig máris betonbiztossá vált a Bild cikke szerint.

Fogadj és nyerj a Bayern-Hertha rangadóval itt – kattints!

A napilap írásában menesztésük esélyének sorrendjében és a fogadóirodák oddsainak alapján szerepelnek a Bundesliga vezetőedzői. A legnagyobb sansza jelenleg Bruno Labbadia (HSV) távozásának van (erről bővebben itt, Thomas Doll “mellékszereplésével”), de Norbert Meier (Darmstadt) és Dirk Schuster (Augsburg) is aggódhat a poszíciója miatt.

Dárdai pedig a negyedik, csak éppen már a legbiztosabb kispadú trénerek között: a Hertha szakvezetőjénél, az oddsok alapján csak Ralph Hasenhüttl (RB Leipzig, 71), Thomas Tuchel (Borussia Dortmund, 201) és Carlo Ancelotti (Bayern, 501) állása biztosabb a német topligában. Dárdai távozására 51-szeres pénzt fizetnének…