Továbbra sem tisztázott Dárdai Pál jövője a Hertha BSC élén, újabbnál újabb pletykák jelennek meg a magyar szakemberrel kapcsolatban a német sajtóban. Egyes beszámolók szerint marad a berlinieknél, akadnak azonban markáns vélemények is, miszerint megvannak számlálva a napjai. Igaz, erre nemrég csattanós választ adott.

A Bild című német sportnapilap beszámolója szerint Fredi Bobic, a Hertha sportigazgatója felhívta egykori kollégáját, Domenico Tedescót, akivel egykor még együtt dolgozott a stuttgarti időszakában, sportigazgatóként.

Tedescót több Bundesliga-edzői poszttal is szóbahozták, miután 2019 tavaszán váratlanul távozott a Schalkétól. Egyes források arról számoltak be, hogy azóta rendre visszautasította a német klubok ajánlatait. A transfermarkt.de szerint Ralf Rangnick néhány hete felajánlotta neki a Lokomotiv Moszkva vezetőedzői posztját, ám ez nem fogadta el, végül Markus Gisdol kapta meg a 3-szoros orosz bajnokcsapat kispadját.

Az elmúlt időszakban felröppentek olyan hírek, hogy a Dortmund korábbi ideiglenes edzője, Edin Terzic veheti át Dárdai helyét, azonban ezt Bobic az újonc Greuther Fürth elleni bajnoki meccset megelőző sajtótájékoztatón.

A Sport Bild azt állítja, Fredi Bobic és Tedesco körülbelül egy hónapja előzetes tárgyalásokat kezdett.

Dárdai jövőjével kapcsolatos pletykák nem fognak egyhamar elhalni. Állítólag a kapcsolata nagyon ingatag Bobiccsal azok után, hogy a Bayern München elleni kiütéses, 5-0-s vereséggel végződő bajnoki után gyakorlatilag felajánlotta a lemondását, amit aztán a sportigazgató elismert. Akárhányszor is bizonygatja, hogy továbbra is fontos neki az állása – míg Bobic a német sajtóban a teljes bizalmáról biztosította – a mai napig nem felhőtlen a viszony kettejük között.

A különböző pletykák  pedig egyre jobban csak felerősödnek…