Mint ismert, amikor az év elején hivatalosan is bejelentették, hogy ismét Dárdai Pál veszi át a Bundesligában szereplő Hertha BSC irányítását, a közlemény úgy szólt, hogy a magyar vezetőedzővel 2022 nyaráig szóló szerződést kötöttek a berliniek – azzal a kitétellel, hogy a tavasszal megszerzett pontszámon és a bennmaradáson múlik, hogy maradhat-e Dárdai a 2021/22-es idényre.

A Berliner Zeitungnak adott interjújában azonban Dárdai elárulta, hogy ez az időtartam nem felel meg a valóságnak, ő csak nyárig vállalta el a Hertha irányítását, csupán pszichológiai trükk volt a játékosok felé az a kommunikáció, hogy a szerződése jövő nyárig szól.

– Azt mondtam, oké, megcsinálom, de nem megyek be az öltözőbe és mondom azt a srácoknak, hogy csak három és fél hónapig vagyok itt. Felfaltak volna, ha ezt mondom – idézi a fussball.news a magyar szakembert.

Dárdai jövője így továbbra is kérdéses, az biztos, hogy marad a Hertha alkalmazásában, ám azt egyelőre nem tudni, hogy a felnőtteknél vagy az utánpótlásban számítanak a munkájára. A Kicker információi szerint viszont már nem kell sokat várni erre a bejelentésre, a lap úgy tudja, hogy a Hertha új sportigazgatója, Fredi Bobic már a héten meghozza a döntést a magyar szakemberről.

NB I: Dzsudzsák korábbi klubjába igazolhat a magyar válogatott játékos – sajtóhír