Mint ismeretes, hétfőn bejelentették, hogy visszatér a Bundesligában szereplő Hertha BSC vezetőedzői posztjára a berlini kék-fehéreket korábban már irányító Dárdai Pál. A témával a Kroos-testvérpár, a Real Madridot erősítő Toni Kroos és testvére, a jelenleg a másodosztályú Braunschweigben futballozó Felix Kroos is foglalkozott közös podcastjükben.

Felix, aki korábban a Hertha városi riválisát, az Union Berlint is erősítette, megjegyezte, azt, hogy a Herthánál nem jól mentek a dolgok, bizonyítja, hogy az Union előrébb áll a Bundesliga tabelláján (nyolcadikak, míg a Hertha 14. – a szerk.). Ezt követően röviden Dárdai kinevezéséről is szót ejtett.

– Ezzel nem érnek el előrelépést, ha klubként is fejlődni szeretnének. Egy olyan edzőt vettek elő, aki egy évvel korábban már ott dolgozott, nem tudom, hogy így kellett-e történnie.

Dárdai korábban 2015 februárja és a 2018/2019-es szezon vége között 172 bajnokin irányította vezetőedzőként a Herthát. 2020 nyara óta utánpótlás-koordinátorként dolgozott a klubnál.

Kemény feltételeket szabott a Hertha Dárdainak – kiszivárogtak a szerződés részletei