Mint ismeretes, újabb gondterheltebb napok állnak a Hertha mögött, amelynél a múlt hétvégi, Union Berlin elleni elveszített derbi után Dárdai Pál vezetőedző megígérte, hogy elbeszélget a játékosaival, de közvetlen főnöke, Fredi Bobic sportigazgató is meglehetősen fenyegetőnek tűnő szavakkal kommentálta a 2-0-s vereséget.

A Bild szerint a fővárosi gárda edzésein is tapasztalható a feszültség, amely szerdán a korábbi német utánpótlás-válogatott védőn, Jordan Torunarighán “csattant”. A lap beszámolója szerint Dárdai Pál többek között a gyors passzolgatást kérte a játékosaitól, illetve azt, hogy próbáljanak meg a pálya közepén akciókat építeni. Amikor azonban Torunarigha ezzel ellentétesen végezte a feladatokat, a magyar vezetőedző alaposan és hangosan lehordta a 24 éves bekket.

Figyelsz rám? Kívülről nem úgy tűnik! Tönkreteszed az edzést! Három napja itt botladozol. Pedig szükségünk van rád – kiabált játékosával a szakember.

A lap szerint Torunarigha először azzal reagált, hogy dühösen elrúgta a labdát, de miután ő és edzője is lenyugodott, meglehetősen motiváltnak tűnt a futballista is az edzés hátralévő részén.

A 13. helyen álló Hertha a szintén alsóházi (14.) Augsburgot fogadja majd a Bundesliga 13. fordulójában, a maximum félházas Olimpiai Stadionban a hétvégén.