Mint ismert, nehéz mérkőzésen, Kingsley Coman szerencsés góljával nyert a Bayern München a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC vendégeként péntek este a Bundesliga 20. fordulójának nyitómérkőzésén.

A magyar szakember a meccs utáni sajtótájékoztatón értékelte a bajorok 1-0-s győzelmével végződő találkozót.

Nem tudom hibáztatni a csapatot, hiszen nagyon egységesek voltunk. Mindent megtettünk, kiadtunk magunkból, amit csak tudtunk. Egy pontot megérdemeltünk volna. Tíz napos munka után azt látom, hogy jó úton járunk. Az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, de a pozitív dolgokat kell magunkkal vinni a folytatásra. Ha a továbbiakban is ugyanígy dolgozunk, akkor a szerencse is mellénk fog állni – mondta a magyar edző.

Amikor kifutottunk bemelegíteni a pályára, láttuk, hogy csillog a fű, rögtön tudtuk, hogy kemény feladat vár ránk. Dárdai Pál csapatai minden egyes négyzetcentiméterért küzdenek, és most is láthattuk, mennyire elkötelezettek voltak a berliniek. Nem sziporkázhatunk minden mérkőzésen, de feltűnő, hogy egyre több kapott gól nélküli meccsünk van. Ezúttal mélyebben védekezünk, Manuel nagyszerűen véd, néha egy kis szerencse sosem árt.

Dárdai Pálnak a múlt hétfői újbóli kinevezése óta ez volt a második mérkőzése a Herha kispadján, ezt megelőzően a Frankfurt ellen is vereséget szenvedtek a berliniek.

Bundesliga: Mázlis góllal nyert Dárdaiék ellen a Bayern München – videó