Mint ismeretes, a Hannover zsinórban nyolcadik bajnoki vereségét szenvedte el szombaton a januárban kinevezett volt ferencvárosi tréner, Thomas Doll irányítása mellett, így öt fordulóval a vége előtt már csak halvány matematikai esélye maradt a bennmaradásra a Bundesligában.

Az összefoglaló:

A nem mindennapi kudarcsorozat nyilvánvalón megviselte Dollt is, aki a a Borussia Mönchengladbach elleni találkozó (0-1) után kelt ki magából, amikor egy újságíró arról kérdezte, hogyan látja a saját sorsát a szezont követően.

Az apropót az is adta, hogy a sajtótájékoztatón ugyancsak résztvevő kollégájáról, Dieter Heckingről már korábban kiderült, hogy az idény végeztével távozik a ‘Gladbach kispadjáról.

Fogalmam sincs, mi fog történni. Van elég sok vitám ezt a “szép” vereségsorozatot követően. Azt írnak le, ami akarnak. Nem tudok még semmit mondani Önnek. De, mégiscsak van egy valami. Még mindig szeretek futballedző lenni, persze a vereségeket nem szeretem, pláne sorozatban. De hogy miért én vagyok az érdekes egy ilyen meccs után, azt valaki elmagyarázhatná nekem egyszer. Kérdezzenek erről a szezon végén. A héten elveszítettük a sportigazgatónkat is. És most tényleg erről akarnak kérdezni? A meccsről semmit? Ez Németország. A káröröm. Nagyszerű. Következő kérdés – mondta Doll válaszként.

Videón Doll kifakadása: