Ha haza fogok jönni, akkor csak a Vidibe fogok igazolni. Úgy gondolom, előbb-utóbb erre sor fog kerülni. Nem tudom pontosan, hogy mikor, de még egy év van hátra a chicagói szerződésemből és ezt az időt mindenképpen szeretném kitölteni. Utána majd meglátjuk, mi lesz. Ami a legfontosabb, hogy a klub és én is azt akarjuk, még egyszer itt futballozak és a szurkolók is hála Istennek – kezdte Nikolics Nemanja az M1-nek, majd kitért a Vidi-Chelsea EL-csoportmeccs értékelésére.

Gratulálok a játékosoknak, tényleg nagyszerű munkát végeztek. Most én is úgy gondolom, hogy megérdemelték volna a győzelmet, jobbak voltak. Sajnos nem jött össze, de azt kell mondanom, hogy büszke vagyok a srácokra. Nagyszerű mérkőzéseket játszottak itt, és ezek a meccsek segíteni fognak nekik abban, hogy még jobbak legyenek és még több önbizalmuk legyen.

A következő évben reméljük, hogy a BL-ben menetelhetnek, és ezek a meccsek is segíthetnek a klubnak, játékosoknak, hogy jobbá váljanak. Természetesen az is fontos, hogy meglegyen az a továbbjutás a csoportból, amit mindenki vár.

 

EL: Négygólos meccsen Vidi-bravúr a Chelsea ellen – videó