A csakfoci.hu kedden délelőtt elsőként számolt be róla, hogy a MOL Vidi FC támadója, Stefan Scsepovics a lengyel élvonalbeli Jagielloniában folytathatja pályafutását.

A Jagiellonia most hivatalos honlapján erősítette meg korábbi értesüléseinket, és bejelentette, hogy megegyezett a labdarúgóval – mivel Scsepovics szerződést bontott kedden a fehérváriakkal, így szabadon igazolhatóként lehetősége volt tárgyalni a kérőkkel.

A Jagiellonia tájékoztatása alapján csütörtökön az orvosi vizsgálat is mindent rendben talált nála, így aláírta a szerződését. Scsepovics egy plusz két éves szerződést írt alá az új klubjával.

Öt hónap mellőzöttség

Scsepovics a mostani szezonban csak két meccsen kapott lehetőséget Marko Nikolics vezetőedzőtől: az NB I-ben legutóbb július 28-án, a Paks ellen lépett pályára, utána pedig augusztus 7-én, a Malmö elleni BL-selejtezőn játszott, majd kikerült a keretből, miután információink szerint a kevés játéklehetőség miatt panaszkodott, nem volt ínyére, ahogyan a szerb tréner rotálta a csapatot, és ezt nyíltan szóvá is tette.

Scsepovics édesapja kitálalt: “Még otthon sem szeretett volna beszélni erről”