Több lengyel lap, többek között a sport.pl is beszámol arról, hogy a Legia vezetőedzője, Romeo Jozak a pénteki sajtótájékoztatón foglalkozott Nagy Dominik jövőjével. A tréner elismerte: azt szeretnék, ha tavasszal máshol játszana a magyar futballista, mert fel kell még nőnie, hogy később segíthesse a Legiát.

– Nagy jó játékos, remek képességekkel rendelkezik, de jelenleg nincs meg a motivációja. Márpedig az öltözőben mindenkinek 100 százalékosan motiváltnak kell lennie.

Ezért is akarjuk, hogy a tavaszi szezont kölcsönben máshol töltse. Az ügynökei is úgy gondolják, hogy fel kellene nőnie és rendszeresen játszania. Ezután nekünk is sokkal többet tudna adni a jövőben.

A varsóiak edzője korábban a második csapathoz küldte Nagyot, mert nem volt elégedett a futballista hozzáállásával. Három hét után a szélső visszatérhetett a felnőttek közé, és a Bytovia Bytow elleni kupamérkőzésen újra kezdő volt, de Jozak Nagy rossz teljesítménye miatt már a szünetben lecserélte őt.

Lengyel lapok egyébként már csütörtökön megszellőztették, hogy Nagy jövője kérdéses, és megemlítették, hogy a Fradi bombaüzletet kötött, amikor 1 millió euróért eladta őt.