Kalmárék kiütése, Szántóék továbbjutása

A Fradi EL-ellenfele, a dán Midtjylland a Bröndby otthonában játszott a dán bajnokság első fordulójában. A Korcsmár Zsolttal felálló vendégeknek nagyon rosszul sikerült a főpróba a Ferencváros elleni visszavágó előtt, ugyanis 4-0-s vereségbe szaladtak bele. Korcsmárt a 73. percben lecserélték. A Bröndby magyarja, Kalmár Zsolt a kispadon kezdett, a 79. minutumban azonban beállította edzője.

Szántó Tamás és csapata, a Rapid Wien sikerrel vette az akadályt az Osztrák Kupa legjobb 64 együttese között: 2-0-ra verték a Schwaz csapatát, a magyar játékos az első félidőt játszotta végig.

Nagy Ádám-gól, két Dárdai a Herthában

San Marinó-i ellenféllel szemben játszott felkészülési mérkőzést a Seria A-ban szereplő Bologna, és a Virtus ellen ritkán látható, 17-0-s győzelmet arattak az olaszok. Válogatott középpályásunk, Nagy Ádám egy félidőt játszott, a 42. percben gólt szerzett, valamint egy gólpasszt is kiosztott.

A szombati nap után ma ismét pályára lépett a Hertha és Dárdai Palkó is edzőmérkőzésen. A magyar vezetőedző tegnap két gólt előkészítő fia ezúttal a második játékrészben kapott szerepet, amikor már nem változott a korábban kialakult 2-0-s eredmény.