Látványos focit játszott a két csapat az első félidőben, amelyben három gólt lőttek, illetve mindkét oldalon egy-egy kapufát is fel lehetett jegyezni – jelezte összefoglalójában a szekelyhon.ro.

A Sepsi OSK már a második percben megszerezte a vezetést Fülöp István találatával, de előnye negyedóráig sem tartott, mivel a vendégek egy szabadrúgás utáni lecsorgó labdából Biceanu találatával egyenlítettek. Ez azonban nem zavarta meg a hazaiakat, akik nem sokkal később ismét előnybe kerültek, egy szöglet következtében Karanovic közelről talált be. A folytatásban is színvonalas maradt a játék, a Sepsi OSK pedig kevéssel a szünet után ismét eredményes volt, szép kombináció után a hátvéd, Bouhenna lőtt a hálóba. Néhány perccel később már háromra nőtt a háromszékiek előnye, Karanovic fejesgóljával duplázott.

Ezután egyszerre hármat is cseréltek a vendégek, akik hamarosan csökkentették hátrányukat Begue góljával. A hajrában viszont nem volt esélyük a felzárkózásra, sőt a sepsiszentgyörgyiek voltak közelebb az ötödik góljukhoz, de Ștefănescu másodszor is a felsőlécet találta el. Ezzel a győzelemmel a sepsiszentgyörgyiek visszavágtak a 14 csapatos román bajnokság 5. helyén álló Astrának a másfél héttel ezelőtt ugyancsak hazai pályán 3–2-re elszenvedett bajnoki vereségért, és akárcsak az előző szezonban, idén is bejutottak a Román Kupa legjobb nyolc csapata közé.

Fülöp István 2. percben szerzett találata