Szombaton délután Crotone-Atalanta párharccal kezdődik a Serie A 6. fordulója. Az újonc a sereghajtó, mindössze egy pontja van legutóbb Szardínián kapott ki, majd kiesett a kupából is. A bergamóiak sincsenek csúcsformában, két bajnoki vereség után az Ajax ellen remiztek a BL-ben. A vendégek ma összekapják magukat, és gólokban gazdag meccsen nyernek, amelyre 1,7 fölötti a szorzó.

A Bundesligában a Frankfurt a Werdert fogadja. Az Eintracht nem kezdte rosszul a szezont, ám legutóbb az Allianz Arénában megadta magát a Bayernnek (5-0). A zöld-fehérek kiegyensúlyozottan teljesítenek az idei kiírásban, és vendégként még nem találtak legyőzőre. A frankfurtiak rendre eredményesek otthon, de az északiak sem bunkereznek vendégségben. A gólváltásos opció 1.6 körül fizet az irodáknál.

Vasárnap visszatérünk Olaszországban, ahol a Napoli a Sassuolót látja vendégül. A déliek ha nem is könnyen, de nyertek a múlt vasárnap a Benevento vendégeként, majd csütörtökön egy baszk túra várt a gárdára EL-csoportmeccsen. A zöld-feketék 3-3-ra végeztek a Torinó ellen, szokás szerint rengeteg helyzetül volt Caputoéknak, de a védelem is behibázott. Ma a G/G+over opciót favorizáljuk, amely 1,7-es odds-cal kecsegtet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!