FRISSÍTÉS

A Szlovák Labdarúgó Szövetség a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy megismétli a Slovnaft Cup nyolcaddöntőjének sorsolását.

„A sorsolásnál emberi tényező hibázott, és mivel a szövetség számára a szabályok betartása az első, a Slovnaft Cup nyolcaddöntőjének sorsolása megismétlődik. Erre kedden 12:30 órakor kerül sor.“ – idézi a szövetség közleményét a sportolunk.sk.


Kisorsolták a Slovnaft Cup nyolcaddöntőinek párosításait, viszont hatalmas hiba történt a sorsolásnál, ami miatt változhatnak az összecsapások – írja a sportolunk.sk.

A sorsolás során hatalmas hiba történt, a DAC futballklub neve nem szerepelt a 16 labdában. Helyette kétszer is a szenicei klub nevét tartalmazó papír került a sorsolásba. Egyszer az FK Szenice, egyszer pedig a Maniga/Szenice párosítást húzták ki a résztvevők. A hibát észlelve a szervezők végül egy

kézzel írott papírt helyeztek a sorsolásba, a képen jól látható a DAC tollal írott neve.

A nyolcaddöntőben egyébként a dunaszerdahelyiek a Slovan csapatát fogadhatják, ám a pozsonyiak az Európa Liga küzdelmei miatt két mérkőzéssel le vannak maradva. Először a Nagyselmec otthonában lép pályára a Slovan, továbbjutás esetén a Poruba-Bártfa győztesével mérkőzhet, ha továbbjut a Guzmics Richárd és Holman Dávid fémjelezte csapat, akkor a nyolcaddöntőben a DAC csapata vár rá – írja egy másik cikkében a sportolunk.sk.