A francia másodosztály hetedik fordulójában az elmúlt mérkőzésekhez hasonlóan Bese Barnabással a kezdőcsapatában lépett pályára a Le Havre. A normandiai együttes már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést a Nancy elleni idegenbeli bajnokin.

A keddi, Görögország válogatottja ellen 2-1-re megnyert Nemzetek Ligája-meccsen is végig remekül futballozó, valamint gólpasszt adó Bese tehát három nappal a válogatott mérkőzés után újra kezdő volt, viszont az első félidő hajrájában egy kemény párharcban sérülést szenvedett. A magyar védő két ember ellen szerezte meg a labdát egy kontránál, azonban ezt követően lent maradt, a bokáját kellett ápolni.

Bese ezt követően még folytatni tudta a játékot, közben a második félidő elején emberelőnybe is került a Le Havre, légiósunk azonban a 62. percnél nem bírta tovább, ekkor le kellett cserélni. Csapata megtartotta előnyét, és 1-0-ra győzött. A sikerrel négy helyet léptek előre, jelenleg hatodikok, és mindössze egy pont a hátrányuk a dobogó harmadik fokán álló Bresttel szemben.