Mint ismeretes, a MOL Vidi FC hazai pályán 2-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszov ellen az Európa Liga L-csoportjának első felvonásán. A találkozó után a fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolic értékelte a látottakat.

– Gratulálok a BATE-nak a három pont megszerzéséhez, azonban csalódott vagyok a végeredmény miatt. Bele lehetne menni egy mély elemzésbe, hogy miért kaptunk ki, de inkább nem teszem. Többet érdemeltünk, több lehetőségünk volt, jól játszottunk – kezdte a meccs utáni sajtótájékoztatón Nikolic.

Egyértelmű, hogy az ellenfél kapuja előtt nem voltunk elég élesek. Az előző szezonban Danko Lazovics volt a házi gólkirály, mellette Huszti Szabolcs és Loic Nego rúgta a legtöbb gólt, és ez is azt mutatja, hogy problémánk van a gólszerzéssel.

A játék többi részével nem volt probléma, leszámítva a második bekapott gól utáni részt. Köszönöm a szurkolóknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre, és remélem, hogy sokan közülük úgy gondolják, hogy ott lesznek majd a Magyar Kupa-meccsünkön és a bajnokságban, nagy szükség van rájuk. Gratulálok a játékosaimnak, hiszen mindent mindent kiadtak magukból, jó hozzáállással játszottak végig.

EL: Hiába nyomott a Vidi, gólokat a BATE lőtt – videó