Mint ismeretes, a MOL Vidi újabb bravúrt elérve, 1-0-ra legyőzte Georgi Milanov fejesével a PAOK-ot a budapesti Groupama Arénában, és így már továbbjutó helyen állnak a fehérváriak az Európa Liga J-jelű csoportjában. A találkozó után a Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics értékelte a látottakat.

Sikerült megismételni a Szalonikiben elért teljesítményt. Megint csak egy nagyon nehéz mérkőzés volt, de a játékosok mindent beleadtak, úgyhogy minden elismerésem nekik. – kezdte Marko Nikolics a Sport TV-nek. – Nagyon okosan játszottunk, taktikailag megint tökéletesek voltunk. Nem emlékszem, hogy a PAOK-nak túl sok helyzete lett volna, talán a végén az a kisebb összevisszaság a tizenhatoson belül. Az ellentámadások során veszélyesek voltunk, magas szintű labdarúgást mutattunk be.

Büszke vagyok a csapatra, a magyar labdarúgásra, hiszen ezt képviseljük, méghozzá nagyon jól és versenyben vagyunk Európán belül, ahogy azt jeleztem az első mérkőzésünk előtt.

Egyelőre semminek sincs még vége, vasárnap a Mezőkövesd vár ránk, és két további meccs az Európa Ligában. A második helyen vagyunk, de még nem jutottunk tovább. Bebizonyítottuk, hogy az első, PAOK elleni meccs nem a véletlen műve volt, de még nem jutottunk tovább. A saját meccsünkre készülünk, a játékosok koncentráltak és megpróbálunk fegyelmezetten összpontosítva játszani.

A szerb tréner az esetleges ünneplésre is kitért.

Jelenleg csak a Mezőkövesdre gondolok, hiszen még az Újpest és a Debrecen is ránk vár a BATE előtt. Látszik, hogy milyen tempóban kell játszani hétről-hétre. Egyelőre senki sem sérült meg ilyen tempóban, úgyhogy minden elismerésem az erőnléti edzőnek, az orvosi stábnak, hiszen szinte mindent megtettek azért, hogy senki ne sérüljön le, senki sincs eltiltva. Minden erőnket össze kell szednünk arra a mérkőzésre is. Talán ma este “leküldünk” két sört, de holnap reggel újra edzéssel kezdünk, és felkészülünk a Mezőkövesdre.

Újabb bravúrja után már továbbjutó helyen a Vidi: Hazai pályán is legyőzték a PAOK-ot – videó