Peter Stöger vezetőedző és Dibusz Dénes után a Bayer Leverkusen vezetőedzője, Gerardo Seoane is értékelte a Ferencváros elleni Európa Liga-találkozót.

– Nem mondanám, hogy ideges volt a csapatom, de nem volt meg a megfelelő agresszivitás és hozzáállás a csapat részéről az elején – kezdte a leverkuseniek trénere az M4 Sporton. – A Ferencváros 2-3 alkalommal mélységben átjátszott minket, aztán ezt sikerült kijavítanunk és sokkal többet birtokoltuk a labdát, nagyon jó helyzeteket alakítottunk ki. Végső soron megérdemeltük a győzelmet, de meg kellett érte küzdenünk, mert nagyon jól és kompakt módon védekezett a Fradit. Már az első félidőben megvoltak a helyzeteink, a második gólunk után pedig tudtuk, hogy még inkább irányítjuk a játékot. Az első 15-20 perc után jobban tudtuk kontrollálni a Ferencvárost is.

A sajtótájékoztatón Seoane kiegészítette azzal, hogy véleménye szerint a rossz kezdést követően megérdemelt győzelmet arattak.

– Ahogyan hátul egyre jobbak lettünk, úgy lettünk egyre erősebbek is, és több gólszerzési lehetőségünk volt. A Ferencváros felállása meglepett, nem erre számítottunk, ezért nagy kihívást okozott. Exequiel Palacios az első félidőben kapott egy rúgást a bokájára, a szünetben a lábat kezelték és újra megpróbálta a játékot, de aztán a fájdalom erősödött, és végül mégis le kellett cserélnem őt – idézte Seoanét a Bayer klubhonlapja.

Kirúgták a 7 meccse nyeretlen magyar edzőt – a Honvéd korábbi kupagyőztese váltja