MOL-Fehérvár – Vaduz 1-0 (Stopira 5.)

Jól kezdett a Fehérvár, már az 5. percben jött a vezető találat: Huszti szögletére Stopira robbant be, és 5 méterről ellentmondást nem tűrően a léc alá bólintott (1-0).

A folytatásban elsősorban a hazaiak pontrúgásai jelentettek veszélyt, majd a játékrész második felében inkább a Vaduz volt aktív a kapu előtt, ám szerencsére Sutter és Cicek lehetősége is kihasználatlanul maradt, így 1-0-al fordultak a csapatok.

A második félidő első nagy lehetősége Stopira előtt adódott, aki egy beadás után fejelt ismét, Büchel azonban hatalmasat mentett a bal felső sarok elől a 60. percben.

Pár perccel később egy labdaszerzés után Scsepovics lőtt 16 méterről, a Vaduz kapusa védett a bal sarok elől, majd Pátkai ismétlése után a védők tisztáztak – ekkor benne volt a meccsben a második hazai gól.

A Vaduz olykor alattomosan játszott, ám veszélyeztetett is: a 80. percben Schwizer tört befelé, majd 21 méterről keményen lőtt, Kovácsik a helyén volt.

Petrjak növelhette volna az előnyt, a hosszabbításban elé került a labda, ám ziccerben 11 méterről a bal felső mellé helyezett, így a Vidi sovány előnnyel – viszont kapott gól nélkül – utazhat a visszavágóra.

Fehérvár: Kovácsik – Fiola, Juhász, Elek (Pátkai, 46.), Stopira – Nikolov – Nego, Hadzic – Huszti (Petrjak, 57.), Scsepovics (Futács, 88.), Milanov

Vaduz: Büchel – Sülüngöz, Schmid, Simani – Dorn, Prokopic (Gajic, 70.), Wieser, Antoniazzi (Göppel, 84.) – Schwizer, Cicek – Sutter (Coulibaly, 66.)

EL-selejtező: MOL Fehérvár FC-Vaduz 1-0 – közvetítés