Torino – DVSC 3-0 ( Belotti 19. – tizenegyesből, Ansaldi 42., Zaza 93.)

Esélyeshez méltón kezdte a mérkőzést a Torino és végig nagy fölényben játszott a DVSC ellen, amelynek az eredménye a 19. percben lett meg: a kapujából kijövő Nagy Sándor buktatta Belottit, a játékvezető büntetőt ítélt, amit a sértett végzett el, és a jobb felsőbe bombázott (1-0).

A vezető gól után a Loki-szurkolók hiába biztatták az övéiket a “Harcoljatok, harcoljatok!” rigmussal, az újabb találatot a Torino szerezte a 42. percben: Ansaldi robogott el a bal oldalon, majd Nagy kapust meglepve a kapu bal oldalába lőtte a labdát (2-0).

Fordulás után a Torino ott folytatta, ahol abbahagyta, hiszen az olaszok több helyzetet alakítottak ki. A 65. percben egy tetszetős kontratámadás végén majdnem szépített a Loki: Ferenczi és Garba összjátéka után Tőzsér volt a labda útja, aki Varga elé tálalt, ám a hajdúságiak játékosa 16 méterről eleresztett lövése alig ment el a jobb oldali kapufa mellett. Három perccel később Berenguer lépett ki ziccerben, majd 14 méterről lőtt kapura, azonban Nagy lábáról a kapufán pattant a labda.

A hátralévő szűk fél órában az olaszok taktikusan játszottak, a csereként beálló Zaza pedig a 93. percben eldöntötte a mérkőzést: Ansaldi bal oldali szöglete után négy méterről előrevetődve vette be Nagy kapuját.

Összefoglaló

Torino: Sirigu – Izzo, Nkoulou, Bremer – De Silvestri, Baselli, Meite, Ansaldi – Falque (Lukic 75.), Belotti, Berenguer (Zaza 80.)

Debrecen: Nagy – Kinyik (Kusnyír 74), Pavkovics, Szatmári, Ferenczi – Szecsi, Tozser, Haris, Varga (Pintér A. 86.) – Trujic, Zsori (Garba – a szünetben)

EL-selejtező: Torino-DVSC 3-0 – közvetítés