Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapja szerint a 42 éves Carlos del Cerro Grande fogja vezetni a BATE-MOL Vidi FC Európa Liga csoportmeccset csütörtök este. Segítői az oldalvonal mellett Juan Carlos Yuste Jiménez és Roberto Alonso Fernández segítik, José María Sánchez Martínez és Santiago Jaime Latre az alapvonalak mögött, a negyedik játékvezetői teendőket Raúl Cabañero Martínez látja el a 18:55 órakor kezdődő mérkőzésen.

Carlos Del Cerro Grande pályafutása során ő volt az első játékvezető, aki Spanyolországban a videóbíróra támaszkodva hozott döntést. Az augusztusban megrendezett Barcelona-Sevilla (2-1) Szuperkupa-döntőn Sarabia góljával megszerezték a vendégek a 9. percben, de a partjelző lest jelzett. A 42 éves bíró nem volt meggyőződve a döntés helyességéről, ezért a videóbíró segítségét kérte, majd a felvételek újranézése után megadta a találatot.

Carlos Del Cerro Grande magyar csapatnak még nem vezetett mérkőzést.

Két évvel ezelőtt, 2016. május 22-én Barcelona-Sevilla (2-0) spanyol kupadöntőn is közreműködött. A 120 percig tartó összecsapáson nem bánt kesztyűs kézzel a lapokkal: összesen 12 sárga lapot, valamint három pirosat is kiosztott.

A MOL Vidi hat ponttal a második, míg a BATE Borisov három ponttal a harmadik helyen áll az L-csoportban.