Mint ismeretes, a Szoboszlai Dominikot is kezdőként bevető Red Bull Salzburg 2-2-s döntetlent játszott hazai pályán a Bajnokok Ligája A-csoportjának első fordulójában, a volt Vidi-edző, Marko Nikolic által vezetett Lokomotiv Moszkvával.

Szoboszlai egy remek lövéssel egyenlített a 45. percben, de hiába fordított is utána csapata a 0-1-et követően, az oroszok végül elvittek egy pontot Mozart városából.

Nem lehetünk elégedettek a 2-2-s döntetlennel. Sikerült fordítanunk, remekül kezdtük el a második félidőt, szereztünk is szinte azonnal egy gólt. Kár, hogy ez nem volt elég a három pont megszerzéséhez. Tudjuk, hogy ezen a szinten jobb teljesítményre, több futásra és nagyobb küzdésre van szükség a részünkről. (…) Az edzéseken sokszor gyakorolom a lövéseket, de ez nem olyan szituáció volt, amelynél lerakod a labdát és van időd rákészülni a lövésre. De elég  jól eltaláltam a labdát – mondta a találkozó végigjátszó Szoboszlai a Sky Sportsnak.

A napokban a 20. születésnapját ünneplő magyar középpályást egyébként az UEFA-nál és a klubjánál is a meccs legjobbjának választották meg.

Real Madrid: “Kínos, szörnyű, rémálom”, lebunkózta az Atléticót a Bayern csillaga – BL-visszhangok