Remekül kezdett a Fradi: a 7. percben a hazaiak rosszul fejeltek ki egy szögletet, ami Sigérhez került, ő pedig 20 méterről óriási gólt lőtt a jobb sarokba. Ez némileg megfogta a hazaiakat, a félidő közepén kezdett magához térni a Celtic.

A 24. percben Elyounoussi 7 méteres lövését blokkolta Blazic. A hajrá egyértelműen a skótoké volt, de a védelem remekül működött, amikor pedig szükséges volt, Dibusz védett, például a 44. percben McGregor 20 méteres próbálkozását követően.

A második félidőt ott folytatta a Celtic, ahol az elsőt abbahagyta. Az 53. percben sajnos gólt kapott a Fradi: Christie 20 méteres lövése Kovacevic fején megpattan, így a labda a léc alá vágódott. Ezt követően is nyomtak a hazaik, de a Fradi állta a sarat. Majd a 75. percben Tokmac lépett meg egy hosszú indítással és 7 méterről a bal sarokba gurított.

A folytatásban a Fradi ügyesen tartotta az eredményt és óriási bravúrt végrehajtva 2-1-re legyőzte a Celticet és bejutott a BL harmadik selejtezőkörébe.

Az összefoglaló:

Hatalmas sikert ért el a Fradi! ⚽️?

Közzétette: csakfoci.hu – 2020. augusztus 26., szerda

Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör:

Celtic – Ferencváros 1-2 (Christie 53., ill. Sigér 7., Tokmac 75.)

Celtic: Barkas – Taylor, Ajer, Jullien, Elhamed (Frimpong 78.) – Brown, McGregor – Forrest (Ajeti 78.), Christie, Elyounoussi – Nitcham

Ferencváros: Dibusz – Botka, Blazic, Kovacevic, Civic – Somalia, Haratin, Sigér – Uzuni (Dvali 86.), Tokmac (Skvarka 80.), Isael (Boli 71.)

Velük játszhat a Fradi a BL következő körében – itt a lista