A sorsolást követően Lovrencsics Gergő, valamint Botka Endre mondta el véleményét a fradi.hu-nak.

– A Bajnokok Ligájában minden csapat kemény ellenfél, teljesen mindegy, hogy melyik országból érkezik, az adott ország bajnokáról van szó. A Lech Poznan színeiben már játszottam a svéd AIK ellen, így van tapasztalatom az északi stílusról, kemény futballra kell készülnünk. Biztos vagyok benne, hogy a szakmai stáb megfelelően felkészíti majd a csapatot. A selejtező előtt játszunk egy bajnokit az MTK Budapest ellen is, ez remek főpróba lehet. Örömteli, hogy hazai pályán játszhatunk majd – mondta Lovrencsics.

Talán a lehető legerősebb együttest kaptuk a szűkített listáról, ám ez nem változtat semmin. Egy a cél: tovább szeretnénk jutni! Egy nagyon erős felkészülési időszak végéhez közelítünk, úgy érzem, hogy a csapat remek formában van, az első selejtezőig ráadásul még egy tétmérkőzést is játszunk majd az NB I-ben. Külön öröm, hogy hazai pályán fogadhatjuk majd a svéd bajnokot. Készen állunk az idény kezdetére! – mondta határozottan Botka Endre.

A Fradi a Groupama Arénában fogadhatja a svéd bajnokot. A zárt kapus találkozót augusztus 18-án vagy 19-én rendezik meg, a pontos időpontot később jelölik ki.

BL: Kisorsolták a Fradi ellenfelét – egy meccsen dől el a továbbjutás