“A Pristina csak 70 percig bírta és három gyors góllal veszített” – írja a Gazeta Express, ami kiemeli, hogy a 70. minutumig jól ellenállt a Fradinak a koszovói bajnok, amely kockáztatni is tudott azzal, hogy időnként támadott is. Úgy látták, hogy a második játékrészben a Prishtina sokkal jobb volt a Fradinál, dominálni tudott és többször veszélyeztetett, egészen a hazaiak első találatáig. “Kényelmes eredmény ez a Ferencvárosnak. A koszovói bajnoknak sokat kell tennie azért, hogy ezt az eredményt megfordítsa, ez nagyon nehéz lesz” – teszik hozzá.

A Gazeta Express másik cikkéből az is kiderült, hogy a Prishtina elnöke, Remzi Ejupi állíólag a találkozó előtt felajánlotta a játékosoknak, hogy összesen 250 ezer eurót – azaz közel 90 millió forintot – oszt szét közöttük, ha sikerül továbbjutni a következő körbe – ettől most nagyon messzire kerültek a koszovóiak.

“A Prishtina az utolsó 19 percben kapitulált” – írja a botasot.info, hozzátéve, hogy a végére elfogyott a vendégek ereje. A párharccal kapcsolatban azonban itt sem merül fel, hogy már teljesen esélytelen lenne a Prishtina, amelyre “nagyon kemény munka vár, hogy megfordítsa ezt az eredményt a magyar bajnok ellen.”

“A Pristina nem élt a lehetőségeivel, a Ferencváros meggyőzően diadalmaskodott Budapesten” – olvasható a periskopi.com oldalon. A fő hangsúlyt ez a portál is arra helyezte, hogy a hajrában elfáradt a koszovói csapat, amely az első játékrészben még nem hagyott teret a Ferencvárosnak kibontakozni.

Stöger az első Fradi-sikerről a BL-ben: “Nem az volt a cél, hogy lassan focizzunk” – elégedett a mostani kerettel