Mint ismert, parádés mérkőzést játszott egymással a Bajnokok Ligája-csoportkör 2. fordulójában a Liverpool és a Szoboszlai Dominik fémjelezte RB Salzburg.

A hazai pályán játszó angol csapat már 3-0-ra is vezetett, majd a félidőben 3-1-nél mentek a felek, az öltözőben pedig hidegrázós lelkesítő beszéddel motiválta játékosait az osztrákok vezetőedzője, Jesse Marsch, aminek meg is lett az eredménye, hiszen kiegyenlítettek Szoboszlaiék. A győztes találatot azonban a Liverpool szerezte, így 4-3-ra megnyerte a szórakoztató mérkőzést.

Íme Jesse Marsch beszéde:

“Először is, hány szabálytalanságunk volt az első félidőben? Talán kettő? Ez nem egy kib***ott barátságos mérkőzés, ez a Bajnokok Ligája. Túlságosan tisztelitek őket, oda kell tennünk magunkat fizikálisan is. Legyetek könyörtelenebbek Van Dijkkal is. Erős csapat? Igen, de ez nem azt jelenti, hogy kedvesnek kell lennünk, vagy hogy nem léphetünk oda nekik és nem harcolhatunk. Érezniük kell, hogy itt vagyunk és hogy kib***ottul felvesszük velük a versenyt. Most taktikáról lesz szó, de amikor felmegyünk a pályára, akkor az akaratra és a magabiztosságra lesz szükség. Most ellenük játszunk, látjuk, hogy erősek, de mi is tudunk sokkal jobbak lenni. Magabiztosság és erő, ez a lényeg! Nem túl erősek a pontrúgásokban. Gyerünk, ennél több kell!”