Szerda este a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig otthonában lép pályára Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Paris Saint-Germain, amely játékosait nem várt események zavarták meg kedd este.

A Le Parisien arról ír, hogy az esti edzést követően a játékosok nem sokkal 21 óra után tértek vissza a lipcsei Steigenberger hotelbe, ahol két szint között ragadtak a liftben, miután üzemzavar lépett fel.

A PSG sztárjai nagyjából 50 percet töltöttek a mozdulatlan a felvonóban, majd a tűzoltók segítségével kiszabadultak.

A francia válogatott hátvéd, Laywin Kurzawa a liften kívülről számolt be pórul járt társairól az Instagram-oldalán, ám a klub kérésére később törölnie kellett a videót a sztorijából – az internet azonban nem felejt.

A francia honlap megemlíti, hogy Kurzawa tíz társát jelölte be a sztorijában, így minden bizonnyal Presnel Kimpembe, Leandro Paredes, Angel Di Maria, Marquinhos, Bandiougou Fadiga, Abdou Diallo, Idrissa Gueye, Moise Kean, Colin Dagba és Kays Ruiz-Atil szorult be a liftbe.

A Le Parisien szerint nehéz megállapítani, hogy milyen volt a játékosok hangulata a liftben, mert Kurzawa kívülről jövő kérdéseire többen ugyan viccesen reagáltak, de volt, aki nyugtalanul válaszolt.