Mint ahogy arról a csakfoci.hu is beszámolt, kedden óriási meglepetés született Madridban, ahol a 13-szoros BL-győztes Real hazai pályán kapott ki a moldáv Sheriff Tiraspol elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen.

A futballvilág nyilván felkapta a fejét a szenzációs meglepetésre, amelynek részese lehetett az a Boban Nikolov is, aki egészen 2021 januárjáig, három éven át a MOL Fehérvár játékosa volt – magyar bajnoknak és kétszeres NB I-es ezüstérmesnek is mondhatja magát.

A Viditől az útja előbb az olasz Leccéhez vezetett, majd a nyáron lett a Sheriff játékosa és kedden az utolsó percekre beállva játszhatott a Santiago Bernabeu Stadionban.

Mindenféle álszerénységet félretéve ez volt a BL történetének legnagyobb meglepetése, szenzációja. Szerencsének mondhatom magam, hogy a végén a Santiago Bernabeu gyepszőnyegére léphettem. Gyerekként a Real Madridnak szurkoltam, Zidane és a többi “galaktikus” játékos miatt kezdtem el futballozni, és sírtam, amikor kikapott az a csapat. Egy ilyen meccs után mondhatja el igazán az ember, hogy valamit elért a futballban. 

Hogy hogyan készültünk a Real Madrid ellen? A keleti klubok tipikusan és általában nem túl nagy ambícióval lépnek pályára az igazán nagy klubok ellen, de mi nem úgy készültünk, hogy jó, ha nem kapunk ki nagyon.

Rendkívül elkötelezetten játszottunk. A Real játékát alaposan szétcincáltuk, minden szögből megvizsgáltuk, három napon át néztük a videófelvételeket a meccseikről és kaptunk bemutatót a stábtól. Tudtuk, hogyan állhatunk nekik ellen. Az edzőnk pedig azt mondta, hogy tiszteljük őket, de ne féljünk és hittünk is magunkban – árulta el a moldáv csapat “titkát” a volt NB I-es középpályás a szerbiai Mozzart Sportnak.