Mint ismert, a Bajnokok Ligája-főtábla első fordulójában a Dinamo Kijev hazai pályán szenvedett kétgólos vereséget a Juventus ellen, a Ferencváros csoportjában. A napokban az ukránok román trénere, Mircea Lucescu bevallotta, így már semmi esélyt nem lát arra, hogy csapatával elcsípje az első két hely valamelyikét.

– Nagyon nehéz időszak után vagyunk, öt évig nem jutottunk be a Bajnokok Ligája-csoportkörbe és gazdasági nehézségeink is voltak – idézi Lucescut a digisport.ro. A saját utánpótlásunkból érkező játékosokból építettünk egy csapatot, amely végül a főtáblára jutott, de még továbbra is formálni kell ezt az együttest. A Juventus megérdemelte a győzelmet, minőséget képvisel és kulcspillanatokban szerezte a gólokat. Azt gondolom, hogy a Juventus és a Barcelona minden probléma nélkül tovább fog jutni, mi pedig igyekszünk majd olyan teljesítményt nyújtani, ami a klubhoz méltó. Nem gondolom, hogy lenne meglepetés a kvartettünkben, a Juventus kiváló együttes, és a Barcelona is erősebb tőlünk és a Ferencvárostól is. A katalánok más arcukat mutatják a Bajnokok Ligájában, de természetesen a koronavírus-járvány változtathat a helyzeten.

Lucescu kiemelte, hogy a Juventus ellen ugyan még a helyszínen tekinthették meg a mérkőzést a szurkolóik, a jövőben azonban ez nem így lesz, ez pedig nehézséget okozhat, hiszen egy találkozó a drukkerek jelenlétében teljesen más ritmusú.