Korábban már beszámoltunk arról, hogy a jelek szerint José Mourinho és Paul Pogba között megromlott a viszony. Előbb maga a francia játékos nyíltan bírálta a portugál vezetőedző taktikai elképzelését, miszerint sokkal támadóbb felfogásban kellene játszaniuk az Old Traffordon. A történtek után Mourinho elvette Pogbától a csapatkapitányi szalagot, amit már korábban Antonio Valencia helyetteseként is háromszor is viselhette idén.

A portugál szakember a szombati, West Ham United elleni bajnoki előtt elmondta, Pogba eddig még nem volt csapatkapitány-helyettes.

Paul soha nem volt csapatkapitány-helyettes. Az állandó kapitányunk Antonio Valencia, és mellette van néhány játékos, aki helyettesíteni tudja őt, mint például David de Gea, Ashley Young, és Chris Smalling – kezdte Mourinho a meccs előtti sajtótájékoztatón.

Pogbát eddig azért nem vettem számításba ebben a szerepkörben, mert ő egy másik generációhoz tartozik, és egy napon majd a jövő Manchester Unitedjének a csékája lehet. Leszögezném, eddig nem volt helyettes kapitány.

Mourinho elvette Pogbától a csapatkapitányi szalagot – van, aki szerint távozna a francia