A Liverpool egy félidő után 2-1-es hátrányban volt a Watford otthonában, a vendégek védelme nem igazán működött jól az első félidőben.

Fordulás után fordított a Pool, az új igazolásnak, Mohamed Salahnak is köszönhetően: előbb kiharcolt egy büntetőt, majd megszerezte a vezető találatot.

Erre azonban még volt válasza a Watfordnak, amely a 93. percben egyenlített Britos révén, 3-3 lett így a vége – ez volt Jürgen Klopp 100. meccse a klub élén. A PL pénteki meccsén egyébként hét gól esett.

A Chelsea a Burnleyt fogadta, és a 14. percben Cahill kiállítása miatt 10 emberre fogyatkozott. Ezt a vendégek tökéletesen kihasználták, Vokes vezérletével az első félidő végére három góllal elhúztak.

Morata révén később szépített a bajnok, amely Fabregas piros lapja után tovább fogyatkozott. Ennek ellenére betalált még Conte csapata D. Luiz révén, de ez is csak a 2-3-as vereséghez volt elegendő.

Wayne Rooney győztes góllal tért vissza az Evertonhoz. A klasszis fejjel döntötte el a Stoke elleni meccset, 13 év után talált be ismét korábbi klubjában.

Eredmények:

Watford-Liverpool 3-3
Chelsea-Burnley 2-3
Crystal Palace-Huddersfield 0-3
Everton-Stoke 1-0
Southampton-Swansea 0-0
West Brom-Bournemouth 1-0
Brighton-Manchester City (18:30-tól)
TABELLA ITT!