Az olasz sajtó után Lengyelországban és Portugáliában is téma lett a hír, mely szerint Nikolics Nemanja a Legia Varsó csapatától az FC Porto együtteséhez kerülhet a nyáron.

A 28 éves magyar válogatott támadót már az „új Falcao” névvel is illették, utalván arra, hogy a portugál együttes egykori kolumbiai kiválósága is gólkirályként került Argentínából Portóba, ahol aztán hazai szinten mindent megnyert, de az Európa Ligában is diadalmaskodni tudott csapatával.

A portugál Sapo és a lengyel polsatsport.pl is arról számol be, hogy az egyeztetések zajlanak Nikolics sorsáról, utóbbi megjegyzi, hogy nem lenne meglepő az előző szezont 28 bajnoki góllal, összesen pedig 40 találattal záró csatár klubváltása, hiszen Nikolics néhány hónapja maga jelentette ki, hogy először a Legiával akar a csúcsra kerülni, utána viszont nem tartja kizártnak, hogy megfelelő ajánlat esetén távozzon Varsóból. A korábbi BEK-, majd BL-győztes gárda pedig alighanem megfelelő ajánlatot lehet képes felvázolni a csatár számára.

Az ugyancsak portugál O Jogo szerint a francia Nantes is megkereste a lengyeleket, de a Legia nemet mondott, mivel a Porto ajánlata sokkal előnyösebbnek tűnik.