Vidi: Két fontos védő sem játszhat a tavasz leggólerősebb csapata ellen

Gerincproblémák miatt több napig nem léphet pályára Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC rutinos hátvédje, míg Fiola kezeléseket kap a héten.
Csakfoci Admin 2020. március 13., péntek 15:58
Gerincproblémák miatt több napig nem léphet pályára Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC rutinos hátvédje, míg Fiola kezeléseket kap a héten.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. március 13., péntek 15:58

A MOL Fehérvár FC védelmének két meghatározó játékosa sem lesz bevethető a DVTK ellen, amely a naptári évben lejátszott - majdnem teljes - nyolc forduló alapján vezeti az OTP Bank Liga tabelláját, köszönhetően annak is, hogy a legtöbb gólt szerezte a mezőnyben.

A Vidi csapatorvosa, dr. Kovács Tibor arról számolt be a klubhonlapon még a ZTE elleni Magyar Kupa-visszavágó előtt, hogy Juhász Rolandnak visszatértek korábbi gerincproblémái, így tíznapos fizikoterápia után ismét bekapcsolódhat az edzésmunkába.

A másik hiányzó Fiola Attila, aki a szerdai MK-találkozón szenvedett sérülést.

"Fiola Attila a ZTE FC elleni kupavisszavágó első félidejében egy rossz mozdulatot követően megsérült, védőnket le is kellett cserélni. Az eddigi vizsgálatok alapján jövő héttől ismét edzésmunkába állhat, ezen a héten pedig kezeléseket kap" - tájékoztatta a klubhonlapot dr. Kovács Tibor.

Olvastad már?
A korábbi pofozógép Diósgyőr 2020 legjobb NB I-es csapata - az Újpest csak egy klubot előz meg
A naptári évben lejátszott - majdnem teljes - nyolc forduló alapján az idény elején még a mezőny alján álló DVTK vezeti az OTP Bank Liga tabelláját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
ZTE
Márton Gábor
Márton Gábor vezetőedző elmondása szerint a következő idényben is ő ül majd minden bizonnyal a Zalaegerszeg kispadján, és hosszabb távra tervez a kék-fehéreknél. (sportal.blikk.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz