4 meccs, 4 győzelem: Bernd Storck új szerződést kaphat megmenekülni látszó klubjától

Az elmúlt hetek sikeres szereplése és az egyre közelebb kerülő bennmaradás meghozhatja a gyümölcsét, a belga Cercle Bruges új szerződéssel marasztalja a korábbi magyar szövetségi kapitányt. 
Dudás Gábor 2020. március 5., csütörtök 16:30
Az elmúlt hetek sikeres szereplése és az egyre közelebb kerülő bennmaradás meghozhatja a gyümölcsét, a belga Cercle Bruges új szerződéssel marasztalja a korábbi magyar szövetségi kapitányt. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. március 5., csütörtök 16:30

Remekül sikerült az elmúlt nagyjából egy hónap a belga Cercle Bruges számára, hiszen a bajnokságban a begyűjthető 12 pontból 12 pontot szerzett meg az Eppel Mártont is foglalkoztató csapat. Amely így el is lépett kicsit a 16., kiesést jelentő pozíciótól és ha a hétvégén nem kap ki a városi rivális  (és listavezető) FC Bruges otthonában, valamint a sereghajtó Waasland-Beveren sem szerez pontot, meg is őrzi élvonalbeli tagságát. Az alapszakaszból ugyanis már csak két forduló van hátra, így a Cercle behozhatatlan, négypontos előnyre tehetne így szert.

A jelek szerint tehát Bernd Storck az előző idény és a Mouscron csapata után újabb klubbal értheti el a kitűzött célt, azaz a megmenekülést. A korábbi magyar szövetségi kapitány munkáját el is ismerik klubjánál, és a Het Nieuwsblad információi szerint a vezetés már most a maradásról próbálja meggyőzni a német trénert, új szerződést kínálva az 57 éves vezetőedzőnek.

Ugyanakkor a lap úgy tudja, hogy Storck maradása esetén új főnököt is kaphat, hiszen sportigazgatót is keresnek csapatánál, a jelöltek között pedig belga és külföldi szakemberek is vannak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Bence
A hírek szerint a Liverpool és a Manchester United is szeretné leigazolni a Hertha 18 éves német-magyar támadó középpályását, Dárdai Bencét.
Tiszakécske
Edzőváltás
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozott a Tiszakécske éléről Kis Károly vezetőedző, utódja Balogh Pál lett.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
A Kecskeméti TE meghosszabbította Szabó Alex szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz