Szoboszlai erényeit kamatoztatná a 13-szoros angol bajnok – sajtóhír

Az Arsenal továbbra is figyeli Szoboszlai Dominik fejlődését - írja a redarsenal.com a Football.london-ra hivatkozva.
Csakfoci Admin 2020. február 29., szombat 14:39
Az Arsenal továbbra is figyeli Szoboszlai Dominik fejlődését - írja a redarsenal.com a Football.london-ra hivatkozva.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. február 29., szombat 14:39

A portál úgy tudja az 13-szoros angol bajnok Arsenal a lehetséges nyári igazolásokat fontolgatja, és megítélésük szerint Szoboszlai Dominik játéka hasznukra is válhat.

a magyar válogatott középpályás sokoldalúsága óriási pozitívumot jelenthet Mikel Arteta vezetőedzőnek, aki akár a széleken, akár a középpálya közepén is játszhatja majd, mivel idén mindhárom poszton játszott Salzburgban.

Hozzáteszik, Szoboszlai a középpályáról segíthet a támadóknak a gólok szerzésében, hiszen Pierre-Emerick Aubameyag, Gabriel Martinelli, Alexandre Lacazette és Nicolas Pepe gyakran eredményes az ellenfél kapuja előtt.

Szoboszlai salzburgi gólszerzési mutatói eddig nem olyan termékenyek: 46 mérkőzésen kilencszer volt eredményes az osztrák együttes színeiben, nagyjából minden ötödik meccsén betalál. Azonban, ha megismételné a jó formáját az Arsenalban, akkor lendületet adhat Arteta tanítványainak.

A cikk szerzője emlékeztet arra, hogy a magyar játékost számos olasz topklubok - az Inter, a Milan, a Juventus, és a Lazio is figyelemmel kíséri. Szerintük az Arsenalnak szerződtetni kellene, mivel egy olyan labdarúgóról van szó, akiben rengeteg potenciál rejlik.

Olvastad már?
EL: Szoboszlai gólpasszt adott, de elmaradt a salzburgi csoda – videó
Az Európa Liga nyolcaddöntőbe jutásért játszó RB Salzburg magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik kezdőként 86 percig pályán volt az Eintracht Frankfurt ellen, és gólpasszal járult hozzá csapata 2-2-es döntetlenjéhez.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Edzőváltás
Szekeres Tamás távozott a BVSC-Zuglótól, újra Kincses Ádám irányítja az együttest.
ETO FC
Borbély Balázs
Borbély Balázs váltja Kuznyecov Szergejt a másodosztályú ETO élén.
Légiósok
Tamás Márk
Azeri sajtóhír szerint a ciprusi, a lengyel és a román élvonalból csábítják a Neftci Baku magyar labdarúgóját.
Tovább az összes átigazoláshoz