Mégis igazolhat a Real és az Atletico Madrid?

Feltöltve: 2016, január 29 - 21:30 Frissítve: 2016, január 29 - 21:32

A FIFA hivatalos közleménye szerint átmenetileg felfüggesztették a két madridi csapat büntetését.

A FIFA Fellebbviteli Bizottsága a szervezet végső határozatáig felfüggesztette a Real Madrid és az Atlético Madrid két időszakra szóló eltiltását. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nem születik végleges döntés az átigazolási szezon kezdetéig, a a két csapat igazolhat és regisztrálhat új játékosokat.

A döntést mindkét csapat rövid közleményben kommentálta. Hivatalos indoklás még nincsen, vélhetően azért született a döntés, mert korábban mindkét csapat fellebbezett a döntés ellen.

Mint ismert, a Barcelona tavalyi esetéhez hasonlóan azért büntette meg a FIFA a madridi csapatokat, mert a két klub megszegte a nemzetközi átigazolásokra, valamint az utánpótláskorú játékosok regisztrációjára és szerepeltetésére vonatkozó szabályokat.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON