Nagy pofonba szaladt bele a Honvéd, a Böde-gól a szépítésre volt elég – videó

A Honvéd a Hajduk Split ellen kapott ki 5-0-ra, míg a Paks az Ahmat Groznyij csapatával játszott ennél jóval szorosabb meccset.
Dudás Gábor 2020. január 17., péntek 17:32
A Honvéd a Hajduk Split ellen kapott ki 5-0-ra, míg a Paks az Ahmat Groznyij csapatával játszott ennél jóval szorosabb meccset.
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 17., péntek 17:32

A horvát élcsapat, a Hajduk Split ellen játszotta a harmadik, egyben utolsó törökországi felkészülési mérkőzését a Budapest Honvéd, amely elszenvedte legnagyobb téli vereségét az erős ellenféllel szemben.

A jóval lendületesebben és veszélyesebben futballozó horvátok már az első félórában tetemesnek mondható, kétgólos előnyre tettek szert, majd az utolsó 20 percben kiütésessé tették sikerüket.

A kispestieknél a második játékrészben lehetőséget kapott a légióskodásából a napokban visszatérő Hidi Patrik is. Giuseppe Sannino együttese - az eltiltott szakvezető nélkül - a jövő heti, első "tavaszi" NB I-es fordulóban a MOL Fehérvár FC vendége lesz majd.

Hajduk Split – Budapest Honvéd 5-0 (Krekovic 13., Juric 31., Edouk 71., Caktas 78., 89.)

Honvéd: Tujvel – King (Kukoc, 52.), Batik (Kálnoki-Kis, 59.), Kamber, Lovric (Niba, 59.), Uzoma – Banó-Szabó (Hidi, 39.), Kesztyűs (Török, 85.), Aliji (László, 71.) – Lanzafame (Irimiás, 77.), Moutari (Cipf, 63.)

A mérkőzés teljes egészében megtekinthető:

A Paksra sem várt könnyű feladat harmadik és ugyancsak utolsó edzőmeccsén, hiszen az Ahmat Groznyij együttese az orosz élvonalban szerepel és a 12. helyen telel, kerete értékét pedig közel 40 millió euróra becsülik.

A tolnaiak Ismael és Roshi góljának köszönhetően kétgólos hátrányt szedtek össze az első játékrészben, Böde büntetője pedig végül a szépítést jelentette a hajrában.  A Paks a listavezető Ferencváros otthonában kezdi majd meg a bajnoki szezon második felét.

Paksi FC – Ahmat Groznyij 1-2 (Böde 81. - 11-esből, ill. Ismael 30., Roshi 41.)

Paks: Rácz - Kulcsár, Lenzsér, Kelemen, Poór, Szabó - Windecker, Kecskés, Bertus - Böde, Szendrei

Cserék: Holczer, Bor, Osváth, Balogh, Báló

Olvastad már?
Az NB I sereghajtója osztrák élvonalbeli csapatot vert meg
Az osztrák első osztályban szereplő SV Mattersburg ellen vívta a Kaposvár a tavaszi szezon főpróbáját, melyen végül Szakály Attila és Zsiga Ervin találatával nyert meg az OTP Bank Liga 12. helyezettje.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz