Cáfolt a Békéscsaba: Nem fogadás miatt került ki a játékos a keretből

Feltöltve: 2016, március 28 - 11:06 Frissítve: 2016, március 28 - 14:17

A Békéscsaba cáfolta azt a lapértesülést, mely szerint Borbély Bálint azért került volna ki az első csapat keretéből, mert a március elején megrendezett Paks-Békéscsaba összecsapáson fogadott csapata sikerére. A játékos valóban nem tagja a keretnek már, de ennek valós okát a klub nem közölte.

Akció: Csoportos utazás az Eb-re, belépővel és tengerparti nyaralással

A szombati klubközlemény szerint Borbély Bálint "fegyelmi vétség miatt, határozatlan időre" került ki a Békéscsaba keretéből. Az indokot nem kívánták nyilvánosságra hozni.

Egy, azóta már nem elérhető vasárnapi cikkben aztán a Nemzeti Sport arról írt, hogy információjuk szerint a játékos saját (Paks elleni) meccsére fogadott, ezért tették ki a csapatból, ez alapján honlapunk is beszámolt erről.

A klub közben arról tájékoztatott, hogy a játékos valóban kikerült a keretből, de nem a megjelentek miatt, annak igazi és konkrét okát viszont nem közölték.

EZ IS ÉRDEKELHET

TUDJUK, HOGY A FOCI NEM SZÍNHÁZ, DE EZT TARTSD SZEM ELŐTT:

1. Fogadd el, hogy a fórumon és az oldalon más klubok szurkolói is jelen vannak.
2. Beszélj úgy másokkal, amilyen hangnemet magaddal vagy kedvenc csapatoddal szemben is elviselnél!
3. A vitapartnered mondandójával szemben érvelj, és ne a személyét támadd!
4. Ha valakit sehogy nem bírsz elviselni, egyszerűen rejtsd el a bejegyzéseit egy gombnyomással vagy csak ignoráld őt.
5. Ha fenyegeted a másikat, folyamatosan durván támadod a személyét, azért végleges tiltás jár.
6. Tartózkodj az erőszakos, gyűlöletkeltő, sértő, törvénybe ütköző bejegyzésektől. Ne spamelj, ne trollkodj és ne itt reklámozz!
Fórumszabályzat bővebben itt!

Ha ezeket a szabályokat nem tudod elfogadni, kérjük, inkább maradj távol a fórumtól! Egyúttal előre is köszönjük, ha hozzászólásaiddal elősegíted egy normális fórum kialakulását!

BELÉPÉS:
Kattints a Bejelentkezés fülre. Használhatod eddigi csakfoci.hu-s felhasználónevedet és jelszavadat (ez korlátozott beállítási lehetőségekkel jár együtt), de ha van már Disqus-hozzáférésed, azzal is bejelentkezhetsz (ez bővebb egyéni beállításokra ad lehetőséget), mint ahogy a Facebook-, Google- vagy Twitter-fiókoddal való belépésre is van lehetőség.

CÍMLAPON

                                                                 

  • Az MLSZ tájékoztatása szerint Gera Zoltán belázasodott, így néhány napig nem állhat majd a szakmai stáb rendelkezésére. A keddi esőzéseket követően szerdán a csapat már jó időjárási körülmények között dolgozhatott az ausztriai edzőtáborban, továbbá kiderült az is, hogy Bernd Storck május 31-én hirdeti majd ki az Európa-bajnokságra utazó játékosok névsorát.

    MA A TV-BEN: EL-meccsek újratöltve