Ahogy arról szerbiai lapszemlénkben beszámoltunk, “botrányként” tálalta a Videoton-Partizan mérkőzés hajrájában történteket a szerb Kurir. A lap Felcsúton tartózkodó tudósítója azt szúrta ki, hogy a 87. percben heves szóváltás és szitokcsere alakult ki a Partizan edzője, Miroslav Djukic és a Videoton szerb támadója, Danko Lazovic között.

A szájkarate még a vendégek negyedik gólja előtt kezdődött és a Partizan gólöröme közben is folytatódott. Az egyébként igaz, hogy Lazovic többször is kikiabált Djukicnak, ő szintén odaszólt valamit a szerb támadónak, aki aztán a mérkőzés utolsó perceiben szinte végig szúrta a szemével a trénert. A szerb honlap alábbi videója a vitát hivatott illusztrálni, bár sok minden nem látszik-hallatszik a felvételen ebből.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy amint véget ért a találkozó, rögtön lecsillapodtak a kedélyek. Ez látszik a csakfoci.hu alábbi videóján is. Miután a játékosok megköszönték a biztatást a drukkereknek, Danko Lazovic érkezett le elsőként a pályáról. Ekkor egyébként a mérkőzésnek már percek óta vége volt, Djukic azonban megvárta Lazovicot, hogy elsimítsák a nézeteltérést. Ez pedig a fehérvári játékosnak sem esett nehezére, amint az látszik, a két fél össze is ölelkezett.