Könnyedén kétgólos előnybe kerülhetett volna a MOL Fehérvár FC kedd este a Budapest Honvéd elleni NB I-es találkozón, ám Nikolics Nemanja kihagyta a Mohamed Mezghrani kezezése miatt megítélt büntetőt, így a 17. percben maradt az 1-0 a Vidi javára, a második félidőben pedig egyenlített a Honvéd.

A tizenegyesrúgás előtt látható volt, ahogy a Honvéd egyik labdaszedője ugrálással próbálta megzavarni a magyar válogatott támadót, aki a mérkőzés végi nyilatkozatában ki is tért röviden erre a szituációra az M4 Sport kamerája előtt.

– Nem zavart meg. Láttam én is őt, lehet oda kellet volna rúgnom, ahol ő állt. Nem volt jó tizi, ettől függetlenül nem akarok elvenni Tujvel érdemeiből, de ha jobban sarokra megy és nem félmagasan, akkor gól lett volna. Azt szokták mondani, hogy az hibázik, aki odaáll. Bárhol voltam idáig, rugdostam tiziket, ha pedig az edzői stáb továbbra is szavaz nekem bizalmat, akkor oda fogok állni, de ha nem, azt is megértem – nyilatkozta a fehérvári csatár.

A labdaszedő és Nikolics esete 0:44-től

Nikolics hamar kétgólos lehetett volna

Hamar növelhette volna előnyét a Fehérvár, de Nikolics 11-esét Tujvel remek vetődéssel védte! A mérkőzést itt nézheti élőben: https://bit.ly/2MLxrVW

Közzétette: M4Sport – 2020. június 9., kedd