A hazai sportfogadók nem panaszkodhatnak szerencséjükre: ezen időszak alatt a Tippmixen és a Tippmixpro-n is jelentős nyereményeket könyvelhettek el a fogadók. A vb első négy napján lejátszott találkozók közül kiemelkedett a Portugália – Spanyolország rangadó, ezzel a találkozóval ugyanis a Tippmixen fogadók 300 millió forintot meghaladó össznyereményt jegyezhettek.

Sőt, szelvényükön sokan 100-szoros nyereményszorzóval számolhattak, hiszen mintegy 1 600 tipp érkezett a 3-3-as pontos végeredményre – ehhez a fogadási sorhoz több mint 65 millió forint nyeremény társult a Tippmixen.

A torna első hetében lejátszott 11 találkozóból 6 mérkőzésről mondható el, hogy a Tippmixen beérkezett egységnyi fogadások száma az 1 milliót is meghaladta. Mindössze egyetlen olyan vb-meccs akadt, amely ebben a tekintetben nem előzte meg a májusi BL-döntő népszerűségét. A szögletek és sárga lapok számára is sokan fogadtak, arra pedig, hogy a két évvel ezelőtti Eb gólkirálya, Antoine Griezmann gólt szerez Ausztrália ellen, közel 17 ezer tipp érkezett. Mint kiderült, nem kellett csalódniuk az erre fogadóknak.

Az a Tippmix-fogadó pedig, aki mindössze 300 forintot kockáztatva, Horvátország és Dánia győzelmére is számítva 8-as kötésével 885 906 forintos nyereményt jegyzett, kifejezetten elégedett lehet a vb-start után.

Akadt olyan is, aki meglepetésekre számítva ért el közel 200 ezres nyereményt, megérezve az egyaránt váratlan eredménnyel záruló Németország – Mexikó és a Brazília – Svájc találkozó félidei kimenetelét és végeredményét is!

A vb első hetében a Marokkó – Irán összecsapás volt a legnépszerűbb az élőben fogadók körében a Tippmixen, míg a Tippmix és a Tippmixpro összesített adatait tekintve a Mexikó – Németország találkozó volt a legkedveltebb összecsapás a mérkőzés közben fogadók között.

Tippeld meg Te is, ki nyeri meg a 2018-as vb-t!