Múlt héten számoltunk be arról, hogy finoman szólva is meglepő módon Szalai Attila, Willi Orbán és Loic Nego is bekerült a whoscored.com-nál az Eb-n legrosszabbul teljesítő játékosok közé.

A vasárnapi döntő előtt ezúttal a legismertebb közösségi oldalon közel kétmillió követővel rendelkező Daily Star állította össze a szubjektív listáját az Európa-bajnokság rémálomcsapatáról, amiben szintén helyet kapott egy magyar válogatott labdarúgó.

A Daily Star szerint Willi Orbánnak is helye van a legnagyobb csalódást keltő játékosok között, a portál így magyarázza döntését: “Orbán kulcsemberként az egyik legrosszabb játékos volt a három meccsen hat gólt kapó válogatottban. A Portugália elleni találkozón ő volt mindhárom kapott gól középpontjában, ez pedig vereséget eredményezett a nyitófordulóban, pedig a meccs nagy részében jól játszottak a magyarok. Az RB Leipzig alapembere büszke lehet a magyar csapat Eb-teljesítményére, de biztosan tudja, hogy egyénileg jobban is teljesíthetett volna.”

A Daily Star rémálomcsapata

Manuel Neuer (Németország) – Mario Fernandes (Oroszország), Matthijs de Ligt (Hollandia), Willi Orbán (Magyarország), Raphael Guerreiro (Portugália) – Eden Hazard (Belgium), Aaron Ramsey (Wales), Bruno Fernandes (Portugália), Cengiz Ünder (Törökország) – Kylian Mbappé (Franciaország), Bural Yilmaz (Törökország)

Eb 2020: Az angolok csak pénzbüntetést kaptak rendbontásokért – az összes hír az Európa-bajnokságról itt!