Bár a hollandok és az osztrákok meccsén két, az első fordulóban győztes csapat találkozik majd, de talán még érdekesebbnek tűnik a mai kínálatból a dán-belga csoportmérkőzés (kezdés: 18 órakor).

Az Eb egyik esélyesének tartott és világranglista-vezető Belgium magabiztos, 3-0-s sikerrel nyitott az oroszok ellen a B-jelzésű négyesben, és úgy tűnik, legjobb góllövője, az Inter színeiben a Serie A-ban is 24 találatig jutó Romelu Lukaku a kontinenstornán sem marad adós a gólokkal. A hatalmas termetű csatár az oroszok ellen kétszer volt eredményes, és alighanem érdemes arra is fogadni, hogy Dánia ellen is betalál, ebben az esetben a helyesen tippelők 2,10-szeres pénzhez juthatnak.

Mindeközben nyilván sokkhatásként érte a dánokat a játékostársukkal, Christian Eriksennel történt drámai események, nem is csoda, hogy végül 1-0-ra kikaptak Finnország ellen. És épp a csoport favoritja ellen kellene javítaniuk, ami nem lesz egyszerű történet, erről pedig az oddsok is árulkodnak. Az ebben a szituációban már-már papírformának tekithető belga siker szorzója 2,00. (Ha viszont mégis összejönne a már eddig is komoly lelki erőről tanúbizonyságot tevő dánok bravúrja, az 4,20-szoros szorzóval kecsegteti a bátor fogadókat.)

A múlt hétvégén a belgák már az első félidőben eldöntötték a meccsüket. Ha az északiak sem tudják majd meggátolni az első félidei rohamokat és Lukakuék megint idő előtt lezárják a nyitott kérdéseket, az szép nyereménnyel is kecsegtet. Ha a belgák a félidőben és a végén is győzelemre állnak, az 2,83-szoros pénzt érne. De ha esetleg bízunk a dánok góljaiban is, akkor érdemes lehet megjátszani a belga siker mellett, hogy mindkét csapat betalál, ebben az esetben ugyanis 4,90-szeres összeget fizet a TippmixPro.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)