A találkozó után a hazaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc nem kertelt az M4 Sportnak adott nyilatkozatában.

A fair play szabályai ellen nagyon súlyosan vétettek csapatok. Azt is tudja mindenki, hogy ki. Egy olyan csapat bent tudott maradni több győzelemmel, amelyet háromszor megvertünk.

Nem jó a bajnokság, rosszak a szabályok, háromszor játszunk egymással, ez marhaság! Nem korrektek a csapatok. Nem akarok többet mondani, mert biztos eltiltanának. Remélem, mindenki tiszta lelkiismerettel fekszik le, aki ezeket a döntéseket meghozta. Meg aki hagyta, hogy így legyen. Mi lenne, ha a Videoton a bajnoki címért játszana és a Vidi a Diósgyőr ellen lépne pályára, én meg felállítanám a Fradi ellen a csapatomat hat ifijátékossal.

Akkor vérig lennének sértve és olvashatnám az újságban, hogy én milyen szar ember vagyok! Most mindenki felteszi a kezét, holnapra meg senki nem fog emlékezni az egészre. Meg lehet nézni, hány ember életét szarták el! Biztos, hogy nem ezen a meccsen múlott, bent lehetett volna maradni máskor is, de jó lenne végre tiszta foci játszani Magyarországon! Tiszta lehet a lelkiismeretünk, de azt kitehetjük az ablakba. Holnapra mindenki elfelejti majd, hogy kik játszottak itt. Majd tapsolunk a Bajnokok Ligájában…

Nézd meg a nyilatkozatot videón is

https://www.facebook.com/M4sport.hivatalos/videos/1307214522744087/

NB I: A 95. percben kellett a bírónak komoly döntést hoznia, íme a jelenet – videó