Fordulat: A Fradi-kiszemeltet az aláírás előtt, 500 kilométerről rendelte vissza a klubja

Rejtélyes lépést tett a lengyel Wisla Krakkó az anyagi okok miatt távozni kívánó válogatott középpályása ügyében: a Ferencváros által is kiszemelt szlovák játékos már majdnem aláírt új csapatához, amikor megcsörrent a telefonja. Bővebben itt!

Odavannak Orbánért az angol szurkolók: “Igazoljátok le azonnal!”

Nagyon pozitívan reagáltak arra a hírre a brit drukkerek, hogy volt edzője az angol élvonalbeli Southampton csapatához vinné az RB Leipzig magyar válogatott védőjét és csapatkapitányát, Willi Orbánt. Részletek itt!

Bejelentette a Fradi: Aláírt a válogatott igazolás

A lengyel élvonal ötödik helyén telelő Pogon Szczecintől érkezett a Ferencváros új szerzeménye, Lasha Dvali, aki végigjárta a korosztályos grúz válogatottakat, majd a felnőtt nemzeti csapatban 19 évesen, Németország ellen mutatkozott be. Olvass tovább itt!

Az NB I-es ajánlatot kapott magyar válogatott védő: “90 százalék, hogy nem jövök haza”

A 28-szoros magyar válogatott védő a csakfoci.hu-nak elmondta, hogy fejben már eldöntötte, hol folytatja a pályafutását, legkésőbb hétfőre várható a hivatalos bejelentés. Olvass tovább!

Az NB I kiesőjelöltje a Fradiból erősített – hivatalos

Az FTC 30 éves portugál támadó középpályása, Rui Pedro tavasszal kölcsönben a Haladásban futballozik – jelentette be a szombathelyi klub pénteken.

Sérülés miatt bukott el a Fradi egy komoly igazolást: “Nagyon szívesen mentem volna”

A kétszeres szlovák válogatott labdarúgó, Michal Skvarka ügynöke elárulta, a két klub ugyan még nem, de a játékos és a Fradi már mindenben megegyezett az átigazolást illetően, nem sokkal később azonban a Zilina csapatkapitánya súlyos térdsérülést szenvedett. Kattints a részletekért!

Minden magyar átigazolási hír egy helyen, folyamatosan frissülő rovatunkban:

Portugál támadó érkezett az NB I-be, újabb magyar tehetség a Vasasnál – hazai átigazolási hírek