720 milliót fizetnének a magyar válogatott alapemberéért – konkrét ajánlatról írnak

Nagyjából 2 millió eurót fizetne a ciprusi Apollonnak a török Fenerbahce Szalai Attiláért, de még nincs döntés az ügyében. A részletekről itt olvashatsz!

Nincs megállás Diósgyőrben: Technikás hátvédet igazoltak – hivatalos

A Diósgyőr hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönvette a Dinamo Zagreb korosztályos válogatott védőjét, Vinko Soldót. Bővebben itt!

Hosszabbított a magyar foci egyik leghűségesebb játékosa – hivatalos

A Paksi FC hivatalos honlapján jelentette be, hogy három évvel meghosszabbította Szabó János szerződését, aki így 2024-ig marad a tolnaiak kötelékében. Részletek itt!

NB I: A Vidi villámgyors szélsője nemet mondott a 11-szeres bajnokcsapatnak

Honlapunk értesülései szerint Funsho Bamgboye marad a MOL Fehérvár FC-nél annak ellenére, hogy a belga másodosztályban szereplő Royale Union Saint-Gilloise érdeklődést mutatott iránta. A részletekért kattints ide!

Diósgyőr: Célegyenesben az újabb igazolás – a Vidi korábbi bajnoka érkezik

A csakfoci.hu információi szerint Asmir Suljic mindenben megegyezett a Diósgyőrrel, így hamarosan újra Magyarországon folytathatja pályafutását. Kattints a részletekért!

Exkluzív – Tilos passzolni Csányi Sándorral:

Csányi: “Felhívott egy tulajdonos Európa TOP 4-es klubjától, hogy melyik magyart kellene leigazolni” – az MLSZ-elnök nyíltan Szoboszlaiék prémiumáról, az NB I létszámáról és a Vasasról